Alles wat je moet weten over het beletteren van je auto

auto

Of je nou een bedrijfsauto of een privé auto hebt, door deze te beletteren heb je gelijk onbewust de aandacht van de mensen om je heen. Voor bedrijfsauto’s is het perfect als reclamedrager voor je bedrijf. Bij een privé auto kan je ervoor kiezen, omdat je bijvoorbeeld iets speciaals wilt uitstralen met je auto. Of misschien wil je met je privé auto reclame maken voor je eigen bedrijf of die van iemand anders. Hoe dan ook, hoe meer kilometers je maakt, hoe meer mensen je auto zullen zien en dit geldt tevens voor potentiele klanten. In dit artikel leggen we je alles uit over Autobelettering Eindhoven.

Je bedrijfsauto beletteren

De reden waarom het zo’n goed idee is om je bedrijfsauto te laten beletteren is omdat het een rijdend visitekaartje voor je bedrijf is. Je kan er ook voor kiezen om eventueel medewerkers of vaste klanten te vragen of ze er interesse in hebben om op hun privé auto reclame te maken voor je bedrijf. Hoe meer kilometers er met de auto gereden word, hoe meer klanten je ermee bereikt. Afhankelijk van de afstand waarop je potentiele klanten wilt bereiken kan je kiezen voor verschillende opties. Als je kiest om een auto te beletteren dan heeft dit nog meer voordelen. Je auto met belettering ziet er professioneel en verzorgd uit voor klanten. Je auto laten beletteren is mogelijk voor elk budget, hiervoor kan je bij verschillende bedrijven offertes opvragen. Voorbijgangers en potentiele klanten worden in het voorbijgaan alert gemaakt op het bestaan van je bedrijf. Hoe opvallender de autobelettering is, hoe beter deze door mensen wordt onthouden.

Wat voor soort autobelettering

Om te beginnen dien je een goed ontwerp voor je belettering te hebben. Als deze op de juiste folie wordt gedrukt en daarna op de juiste manier wordt bevestigd op je auto zal je auto een professionele uitstraling krijgen. Veel bedrijven die stickers, striping of wraps voor autobelettering aanbieden kunnen je bijstaan met advies of hebben de mogelijkheid om een ontwerp voor je te maken. Stickers spreken voor zich uiteraard. Striping houdt in dat een bepaald onderdeel van de auto een andere kleur krijgt en bij wrapping wordt je voertuig met folie ingepakt en compleet van kleur en reclame voorzien. Uiteraard kan je ook andere voertuigen beletteren op een auto na, wat denk je van een bolderkar, bakfiets, motor, aanhanger, boot, scooter of fiets? Niet elke belettering hoeft super opvallend te zijn om het juiste effect te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *