Auto’s en toekomst

Auto garage den bosch

Vroeger dachten mensen vaak dat er in de toekomst vliegende auto’s zouden rijden. Autoservice Den Bosch is een trouwe autoservice met een goede service. Er wordt veel gewerkt met veel nieuw personeel en het is vaak leuk om te zien dat hier ook veel jongere mensen op af komen. Het verschil met jongeren en ouderen is, is dat deze mensen vaak veel meer energie hebben dan die andere mensen. Autoservice Den Bosch is een voorbeeld van een nieuwe garagezaak die anders om gaat met deze tijd. Het is voor veel bedrijven erg lastig om deze tijd door te komen, maar toch maken ze het er het beste van. In deze tijd moet je ook vooral creatief zijn om door een bepaalde tijd door te komen. Mensen rijden een stuk minder in de auto dan normaal. Dit komt, omdat de mensen geen doel hebben waar ze heen willen en wat ze willen doen. Daarom zijn er ook minder kosten voor de auto. Denk aan benzine en onderhoud kosten. De autogarage heeft hier iets op bedacht.

De uithangborden

McDonalds is misschien wel het bekendste uithangbord ter wereld. De gele M staat voor Mac donalds. Vaak wordt deze techniek ook gebruikt bij de Autoservice Den Bosch. Een autoservice Den Boschheeft het personeel ook een stuk meer laten doen. Zo zijn bijvoorbeeld alle muren opnieuw geverfd en is er een grote update gegeven aan de garage, zodat ze de mensen later weer van harte welkom kunnen laten heten in de nieuwe garage. Ook laten ze het personeel extra cursussen doen, zodat ze beter worden bijgeschoold. Dit komt, omdat er veel nieuwe technieken zijn op het gebied van auto’s. Dit komt met name doordat elk automerk zijn auto zo zuinig mogelijk wil laten rijden.

Vernieuwende auto’s

Tesla is een groot voorbeeld voor de auto die veel nieuwe technieken met zich mee brengt. Eigenaar Ilon Musk had dit idee al jaren in zich en is pas 5 jaar geleden uitgekomen. Nog steeds draait Tesla nog elk jaar veel verlies, doordat er nog veel kinderziekten in de auto’s zitten. Wel worden veel van dit soort auto’s verkocht. Ook de Tesla garage verloopt een stukje anders dan normaal. Er worden namelijk updates uitgevoerd, zonder dat de auto naar de garage moet. Er zijn dus online monteurs die vele delen van de auto met de computer kunnen repareren. Dit geldt niet voor de hardware problemen. Dit zijn problemen die niet op te lossen zijn met de computer. Het is ook erg belangrijk om wel naar de garage te blijven gaan, om ook het stukje menselijke aspect mee te krijgen. Mensen vinden het vaak ook fijn om door echte mensen geholpen te worden in plaats van de computer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *